Hønefoss Golfsenter

Hønefoss Golfsenter

Om oss

Ideelt reisemål
for golfentusiaster

Vi er stolte av å tilby en unik sportsopplevelse på Hønefoss, med ikke bare én, men tre avanserte golfsimulatorer plassert i det samme bygg som Hønefoss Bowling. Dette gjør det til et ideelt reisemål for både golfentusiaster og familier som ønsker å kombinere moro og aktivitet under samme tak.

Oss gir vi deg muligheten til å spille golf året rundt, uavhengig av værforholdene utenfor. Uansett om det er regn, snø eller solskinn, kan du nyte en runde golf på noen av verdens mest berømte baner. Velg fra et bredt utvalg av golfbaner, fra de legendariske greensene på Pebble Beach til utfordrende hull på Royal St. George’s. Hver bane er nøye gjenskapt i detalj, og simulatorene gir deg en autentisk opplevelse av hver. 

Våre golfsimulatorer er utstyrt med avansert teknologi som nøyaktig sporer hvert aspekt av ditt spill. Fra svinghastighet og vinkel til ballens bane og treffpunkt – du får øyeblikkelig tilbakemelding som hjelper deg med å forbedre teknikken din. Enten du er en nybegynner som ønsker å lære grunnleggende eller en erfaren spiller som ønsker å finjustere ferdighetene, tilbyr våre simulatorer et ideelt miljø for trening og moro.